IB3

Programación IB3

Mañana viernes, 31 de mayo

De madrugada

00:45

Uep! Com anam?

(70 min.)
★☆☆☆☆ Cultural/Educativo, Programa cultural.
Cultural/Educativo Programa cultural
01:55

IB3 Notícies Vespre

(40 min.)
★☆☆☆☆ 2017. España. Información, Informativo. Un recull de tota la informació més propera d'arreu de les Balears, d'Espanya i de la resta del món. De dilluns a divendres, l'espai de notícies el presenta Silvia Pol i Àngela Alfaro.
Información Informativo
02:35

El temps

(5 min.)
★☆☆☆☆ 2014. España. Información, Meteorología.
Información Meteorología
02:40

Jo en sé més que tu

(40 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2022. España. Entretenimiento, Tertulia. Concurs que té com a objectiu aconseguir tots els dígits per obrir una caixa forta, que acumularà un pot que anirà creixent cada dia.
Entretenimiento Tertulia
03:20

Agafa'm si pots!

(55 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Concurso.
Entretenimiento Concurso
04:15

Paisatges

(10 min.)
★☆☆☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Magacín.
Entretenimiento Magacín
04:25

Una mirada cap enrere

(40 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2016. España. Documentales, Documental.
Documentales Documental
05:05

Cinc dies

(100 min.)
(+TP) 2024. España. Entretenimiento, Magacín. Magazine amb seccions i continguts de temàtiques diverses amb tertúlies, entrevistes, cultura, personatges rellevants de les illes i d'entreteniment. Xisco Umbert i Toni Rigo, juntament amb Antònia Ferrer, són els encarregats de conduir el programa.
Entretenimiento Magacín
06:45

Téntol

(5 min.)
★☆☆☆☆ 2022. España. Entretenimiento, Tertulia.
Entretenimiento Tertulia
06:50

Balears des de l'aire

(5 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2006. España. Documentales, Viajes.
Documentales Viajes
06:55

Cuina amb Santi Taura

(5 min.)
★☆☆☆☆ 2023. España. Ocio y Aficiones, Cocina.
Ocio y Aficiones Cocina

Por la mañana

07:00

Cinc dies

(70 min.)
(+TP) 2024. España. Entretenimiento, Magacín. Magazine amb seccions i continguts de temàtiques diverses amb tertúlies, entrevistes, cultura, personatges rellevants de les illes i d'entreteniment. Xisco Umbert i Toni Rigo, juntament amb Antònia Ferrer, són els encarregats de conduir el programa.
Entretenimiento Magacín
08:10

Tothom a casa en forma

(25 min.)
★☆☆☆☆ 2020. España. Ocio y Aficiones, Salud y bienestar.
Ocio y Aficiones Salud y bienestar
08:35

IB3 Notícies Matí

(90 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2007. España. Información, Informativo. Espai informatiu que ofereix la primera panoràmica de l'actualitat a Balears. IB3 Notí­cies Matí­ obre una finestra informativa a les illes. De dilluns a divendres, l'espai de notícies el presenta Antònia Ferrer.
Información Informativo
10:05

Al dia

(113 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2023. España. Entretenimiento, Magacín. Al Dia és el magazín matinal d’actualitat de la ràdio pública que combina entrevistes amb els protagonistes de la jornada amb tertúlies de destacats analistes de les illes i que compta amb la col·laboració d’especialistes de renom de múltiples àmbits de la societat.
Entretenimiento Magacín
11:58

Volem la Copa

(120 min.)
2024. España. Deportes, Programa deportes. Seguiment i reportatges especials de cara a la final de Copa del Rei que enfronta al RCD Mallorca i l'Athletic.
Deportes Programa deportes

Al mediodía

13:58

IB3 Notícies Migdia

(77 min.)
★☆☆☆☆ 2014. España. Información, Informativo. Informatiu televisiu de referència a les Balears. Un recull de tota la informació més propera d'arreu de les Illes, d'Espanya i de la resta del món. De dilluns a divendres, l'espai de notícies el presenten Joan Martí i Marta Montoya.
Información Informativo
15:15

El temps

(15 min.)
★☆☆☆☆ 2014. España. Información, Meteorología.
Información Meteorología
15:30

Cuina amb Santi Taura

(25 min.)
★☆☆☆☆ 2023. España. Ocio y Aficiones, Cocina.
Ocio y Aficiones Cocina
15:55

Agafa'm si pots!

(55 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Concurso.
Entretenimiento Concurso

Por la tarde

16:50

Cinc dies

(218 min.)
(+TP) 2024. España. Entretenimiento, Magacín. Magazine amb seccions i continguts de temàtiques diverses amb tertúlies, entrevistes, cultura, personatges rellevants de les illes i d'entreteniment. Xisco Umbert i Toni Rigo, juntament amb Antònia Ferrer, són els encarregats de conduir el programa.
Entretenimiento Magacín
20:28

IB3 Notícies Vespre

(62 min.)
★☆☆☆☆ 2017. España. Información, Informativo. Un recull de tota la informació més propera d'arreu de les Balears, d'Espanya i de la resta del món. De dilluns a divendres, l'espai de notícies el presenta Silvia Pol i Àngela Alfaro.
Información Informativo

Por la noche

21:30

El temps

(10 min.)
★☆☆☆☆ 2014. España. Información, Meteorología.
Información Meteorología
21:40

Jo en sé més que tu

(55 min.)
(+TP) ★☆☆☆☆ 2022. España. Entretenimiento, Tertulia. Concurs que té com a objectiu aconseguir tots els dígits per obrir una caixa forta, que acumularà un pot que anirà creixent cada dia.
Entretenimiento Tertulia
22:35

Cine

(130 min.)