IB3

Programación IB3

Hoy martes, 29 de noviembre
00:15

Memòria negra

(70 min.)
(+16) ★★★☆☆ 2020. España. Documentales, Historia. Sèrie d'investigació que explica, amb un format nou i nombroses dramatitzacions, els crims i successos més sinistres que han commocionat a la societat Balear al llarg de la seva història.
01:25

IB3 Notícies Vespre

(40 min.)
★★★☆☆ 2017. España. Información, Informativo. Pres: Virginia Galiano, Toni Terrades, Irene Sala, Antoni Sorell. Irene Sala presenta l'informatiu vespertí amb les notícies de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera sense oblidar l'actualitat nacional i internacional vista des de les Balears. El periodista Toni Terrades s'encarrega de presentar tota l'actualitat esportiva.
02:05

El temps

(5 min.)
★★★☆☆ 2014. España. Información, Meteorología. Informatiu que recull la previsió meteorològica i l'estat de la mar. Molt sovint la informació va acompanyada de referències populars relacionades amb la climatologia o l'agricultura. Xesca Cifre, Joan Barceló i Miquel Salamanca en són els presentadors.
02:10

Jo en sé més que tu

(40 min.)
★★★☆☆ 2020. España. Entretenimiento, Tertulia. Concurs que té com a objectiu aconseguir tots els dígits per obrir una caixa forta, que acumularà un pot que anirà creixent cada dia.
02:50

Agafa'm si pots!

(60 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Concurso. Pres: Enrique Jiménez (Torito). Concurs d'entreteniment on els participants han de superar diferents preguntes de cultura general, i a més, algunes proves plenes d'humor per passar una bona estona en família. Cada dia s'enfronten cinc participants que si guanyen poden guanyar un premi de 400 euros.
03:50

Favorits (Generació Digital)

(30 min.)
★★★☆☆ 2019. España. Entretenimiento, Otros.
04:20

Paisatges

(15 min.)
★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Magacín. Programa que mostra tot un seguit d'imatges de diferents paisatges que conformen les Illes Balears.
04:35

Club de Còmics

(50 min.)
(+16) ★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Humor. Els millors actors i monologuistes de les Balears es citen al "Club de Còmics", una aposta per l'humor a través de les històries que explicaran els nostres protagonistes, monòlegs als quals es tractaran temes molt diversos.
05:25

Cinc dies

(80 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Magacín. Pres: Marta Garau, Jaume Noguera. Magazine amb seccions i continguts de temàtiques diverses amb tertúlies, entrevistes, cultura, personatges rellevants de les illes i d'entreteniment. Presentat per Jaume Noguera i Marta Garau.
06:45

Téntol

(5 min.)
2022. España. Entretenimiento, Tertulia. Programa d'entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de Balears. Es farà especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides a les Illes.
06:50

Balears des de l'aire

(5 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2006. España. Documentales, Viajes, Expediciones. Sèrie documental que fa un recorregut aeri per les quatre illes de l'arxipièlag balear: Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Des d'un helicòpter, la sèrie mostra cada un dels pobles de les illes, posant èmfasi en els monumets, cales o paratges més atractius.
06:55

Cuina amb Santi Taura

(5 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Ocio y Aficiones, Cocina. Pres: Santi Taura. Espai culinari de la mà del reconegut cuiner Santi Taura, que convida l'espectador a divertir-se cuinant amb un estil proper. Taura ensenya els seus secrets culinaris des de la seva pròpia cuina.

Por la mañana

07:00

Cinc dies

(90 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Magacín. Pres: Marta Garau, Jaume Noguera. Magazine amb seccions i continguts de temàtiques diverses amb tertúlies, entrevistes, cultura, personatges rellevants de les illes i d'entreteniment. Presentat per Jaume Noguera i Marta Garau.
08:30

Balears Salvatge

(30 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2018. España. Documentales, Naturaleza. Pres: Toni Escandell. Sèrie documental de producció pròpia que s'acosta a la fauna endèmica de les Illes Balears. La sargantana, el Picaplatges camanegre, la polla d'aigua o la gavina roja són algunes de les espècies que, a cada episodi, el programa estudiarà de la mà de Toni Escandell.
09:00

Al Dia

(120 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2021. España. Información, Entrevista. Espai que comença amb una entrevista feta a un personatge d'actualitat relacionat amb el món polític, econòmic o social de les Balears.
Información Entrevista
11:00

Els dematins

(160 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2018. España. Entretenimiento, Magacín. Neus Albis presenta aquest magazín que mostra el minut a minut de l'actualitat illenca. Durant dues hores de directe, amb connexions a tots els punts, debats, anàlisi i moltes seccions, si qualsevol cosa està passant a Balears, "Els dematins" ho explica.
Entretenimiento Magacín

Al mediodía

13:40

Méteo

(10 min.)
★★★☆☆ 2021. España. Documentales, Naturaleza. Un programa que ens acosta de manera didàctica i entretinguda a l’entorn natural i la seva relació amb l’ésser humà.
Documentales Naturaleza
13:50

Cuina amb Santi Taura

(8 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Ocio y Aficiones, Cocina. Pres: Santi Taura. Espai culinari de la mà del reconegut cuiner Santi Taura, que convida l'espectador a divertir-se cuinant amb un estil proper. Taura ensenya els seus secrets culinaris des de la seva pròpia cuina.
Ocio y Aficiones Cocina
13:58

IB3 Notícies Migdia

(87 min.)
★★★☆☆ 2014. España. Información, Informativo. Àngela Alfaro i Xavier García presenten al migdia les notícies de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera, sense oblidar l'actualitat nacional i internacional vista des de les Balears. Albert Salas, per la seva banda, s'encarrega de presentar l'actualitat esportiva.
Información Informativo
15:25

El temps

(10 min.)
★★★☆☆ 2014. España. Información, Meteorología. Informatiu que recull la previsió meteorològica i l'estat de la mar. Molt sovint la informació va acompanyada de referències populars relacionades amb la climatologia o l'agricultura. Xesca Cifre, Joan Barceló i Miquel Salamanca en són els presentadors.
Información Meteorología
15:35

Cuina amb Santi Taura

(25 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Ocio y Aficiones, Cocina. Pres: Santi Taura. Espai culinari de la mà del reconegut cuiner Santi Taura, que convida l'espectador a divertir-se cuinant amb un estil proper. Taura ensenya els seus secrets culinaris des de la seva pròpia cuina.
Ocio y Aficiones Cocina

Por la tarde

16:00

Agafa'm si pots!

(60 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Concurso. Pres: Enrique Jiménez (Torito). Concurs d'entreteniment on els participants han de superar diferents preguntes de cultura general, i a més, algunes proves plenes d'humor per passar una bona estona en família. Cada dia s'enfronten cinc participants que si guanyen poden guanyar un premi de 400 euros.
Entretenimiento Concurso
17:00

Cinc dies

(208 min.)
(+TP) ★★★☆☆ 2017. España. Entretenimiento, Magacín. Pres: Marta Garau, Jaume Noguera. Magazine amb seccions i continguts de temàtiques diverses amb tertúlies, entrevistes, cultura, personatges rellevants de les illes i d'entreteniment. Presentat per Jaume Noguera i Marta Garau.
Entretenimiento Magacín
20:28

IB3 Notícies Vespre

(62 min.)
★★★☆☆ 2017. España. Información, Informativo. Pres: Virginia Galiano, Toni Terrades, Irene Sala, Antoni Sorell. Irene Sala presenta l'informatiu vespertí amb les notícies de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera sense oblidar l'actualitat nacional i internacional vista des de les Balears. El periodista Toni Terrades s'encarrega de presentar tota l'actualitat esportiva.
Información Informativo

Por la noche

21:30

El temps

(5 min.)
★★★☆☆ 2014. España. Información, Meteorología. Informatiu que recull la previsió meteorològica i l'estat de la mar. Molt sovint la informació va acompanyada de referències populars relacionades amb la climatologia o l'agricultura. Xesca Cifre, Joan Barceló i Miquel Salamanca en són els presentadors.
Información Meteorología
21:35

Jo en sé més que tu

(45 min.)
★★★☆☆ 2020. España. Entretenimiento, Tertulia. Concurs que té com a objectiu aconseguir tots els dígits per obrir una caixa forta, que acumularà un pot que anirà creixent cada dia.
Entretenimiento Tertulia
22:20

Emplatam

(55 min.)
‘Santa Eugènia‘ 2022. España. Cultural/Educativo. N’Inès i en Guillem viatgen fins a Algaida per recollir la batlessa i junt arriben a Santa Eugènia on són rebuts pel seu batle. Un cop allà comencen a descobrir tot el que pot oferir aquest poble del Pla de Mallorca als visitants.
Cultural/Educativo
23:15

Premis El temps de les Arts

(55 min.)
2022. España. Entretenimiento, Eventos especiales. II Premis El Temps de les Arts, coincidint amb el centenari del naixement de l'escriptor Joan Fuster i els 750 anys del Consolat de Mar; una iniciativa pionera del portal digital cultural El Temps de les Arts que promou la cultura catalana.
Entretenimiento Eventos especiales