TV3

Programación TV3

Hoy viernes, 24 de septiembre
06:00

Notícies 3/24

(90 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
07:30

TN matí

(60 min.)
Primer informatiu del dia, presentat per Ariadna Oltra, per començar la jornada amb els últims titulars.
08:30

Els matins

(150 min.)
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Lídia Heredia. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.
11:00

Planta baixa

(175 min.)
El periodista Ricard Ustrell presenta aquest magazín d'actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d'un pis de planta baixa.
13:55

Telenotícies comarques

(35 min.)
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.
14:30

Telenotícies migdia

(70 min.)
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:40

Cuines

(25 min.)
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.

Por la tarde

16:05

Com si fos ahir

Episodi 12 (35 min.)
Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d'un d'ells. L'època de l'institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.Nova aposta de TV3 per la sobretaula, després del final de ''La Riera'', que es va emetre durant vuit temporades. ''Com si fos ahir'' transcorre a Barcelona i els protagonistes viuen repartits per tota la geografia de la ciutat. La sèrie, protagonitzada per Marc Cartes (''Poblenou''), Aurea Márquez (''Laberint d’ombres''), Montse Germán (''Infidels'') i Eduard Farelo (''Oh Happy Day''), vol presentar una quotidianitat que de vegades pot ser crua, de vegades patètica, però que també pot ser tendra, lleugera i, fins i tot, divertida.
16:40

Tot es mou

(215 min.)
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l'actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.
Entretenimiento Magacín
20:15

Està passant

Episodi 15 (45 min.)
Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l’actualitat del dia. L’espai també dóna veu a experts perquè exposin la seva opinió sobre l’actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.
Entretenimiento Humor

Por la noche

21:00

Telenotícies vespre

(65 min.)
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
Información Informativo
22:05

Zona Zàping

(45 min.)
Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.
Deportes Programa
22:50

Mai és tard

(115 min.)
Danny Collins es una vieja estrella del rocanrol que sigue llevando una vida de excesos a sus 70 primaveras. Sin embargo, decide cambiar de rumbo tras descubrir la existencia de una carta que le escribió John Lennon 40 años atrás.Curiosa tragicomedia dirigida y escrita por Dan Fogelman (guionista de ''Crazy, Stupid, Love.''), que se inspiró en la historia real de Steve Tilston. Este cantautor británico tuvo conocimiento de que tenía una misiva del malogrado miembro de los Beatles 34 años después de que este la escribiera. En la película, el protagonista está encarnado por Al Pacino, quien logró una nominación al Globo de Oro como mejor actor de comedia por esta actuación. Su personaje redirige el rumbo de su existencia y, en esta segunda oportunidad, estrechará lazos con su familia y redescubrirá el amor.Curiosamente, Fogelman siempre tuvo en mente al oscarizado actor para el papel principal. Sin embargo, este tan solo puso una exigencia para aceptar el trabajo: que Bobby Cannavale (''Ant-Man'') interpretara a su hijo.
Cine Drama