TV3

Programación TV3

Hoy martes, 29 de noviembre

De madrugada

00:07

Zona Franca: Episodi 24

(54 min.)
El còmic Joel Díaz condueix aquest programa d'humor, especialment dirigit a un públic jove present a les xarxes socials. El format inclou monòlegs, converses de sofà, entrevistes, esquetxos i una banda de música; tot plegat, amb un to transgressor i directe.
01:01

Més 324

(115 min.)
Espai de debat presentat per en Xavier Graset en què es confronten idees i punts de vista sobre els temes d'interès i l'actualitat. Catalunya, en particular, i el món, en general, estan vivint moments de gran transformació.
02:56

Notícies 3/24

(64 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
04:00

Rumba a l'estudi

(59 min.)
Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
04:59

Folc a l'estudi

(61 min.)
Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
06:00

Notícies 3/24

(120 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
Informativo

Por la mañana

08:00

Els matins

(150 min.)
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Ariadna Oltra. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.
Informativo
10:30

Tot es mou

(200 min.)
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l'actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.
Entretenimiento

Al mediodía

13:50

Telenotícies comarques

(40 min.)
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.
Informativo
14:30

Telenotícies migdia

(70 min.)
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
Informativo
15:40

Cuines

(20 min.)
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.
Ocio y Aficiones

Por la tarde

16:00

Com si fos ahir (T6): Ep.60 Episodi 60

(40 min.)
Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d'un d'ells. L'època de l'institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.Nova aposta de TV3 per la sobretaula, després del final de ''La Riera'', que es va emetre durant vuit temporades. ''Com si fos ahir'' transcorre a Barcelona i els protagonistes viuen repartits per tota la geografia de la ciutat. La sèrie, protagonitzada per Marc Cartes (''Poblenou''), Aurea Márquez (''Laberint d’ombres''), Montse Germán (''Infidels'') i Eduard Farelo (''Oh Happy Day''), vol presentar una quotidianitat que de vegades pot ser crua, de vegades patètica, però que també pot ser tendra, lleugera i, fins i tot, divertida.
Series
16:40

Planta baixa

(215 min.)
La periodista Agnès Marquès presenta aquest magazín d'actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d'un pis de planta baixa.
Entretenimiento
20:15

Està passant: Episodi 60

(45 min.)
Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l'actualitat del dia. L'espai també dóna veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.
Entretenimiento

Por la noche

21:00

Telenotícies vespre

(65 min.)
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
Informativo
22:05

Premis El temps de les Arts

(65 min.)
II Premis El Temps de les Arts, coincidint amb el centenari del naixement de l'escriptor Joan Fuster i els 750 anys del Consolat de Mar; una iniciativa pionera del portal digital cultural El Temps de les Arts que promou la cultura catalana.
Entretenimiento
23:10

L'empremta de Joan Fuster

(80 min.)
Documentales