TV3

Programación TV3

Hoy jueves, 17 de junio
06:00

Notícies 3/24

(90 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
07:30

TN matí

(60 min.)
Primer informatiu del dia, presentat per Ariadna Oltra, per començar la jornada amb els últims titulars.
08:30

Els matins

(150 min.)
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Lídia Heredia. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.
11:00

Planta baixa

(175 min.)
El periodista Ricard Ustrell presenta aquest magazín d'actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d'un pis de planta baixa.
13:55

Telenotícies comarques

(35 min.)
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.
14:30

Telenotícies migdia

(70 min.)
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:40

Cuines

(15 min.)
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.
15:55

Com si fos ahir

Episodi 81 (40 min.)
Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d'un d'ells. L'època de l'institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.Nova aposta de TV3 per la sobretaula, després del final de ''La Riera'', que es va emetre durant vuit temporades. ''Com si fos ahir'' transcorre a Barcelona i els protagonistes viuen repartits per tota la geografia de la ciutat. La sèrie, protagonitzada per Marc Cartes (''Poblenou''), Aurea Márquez (''Laberint d’ombres''), Montse Germán (''Infidels'') i Eduard Farelo (''Oh Happy Day''), vol presentar una quotidianitat que de vegades pot ser crua, de vegades patètica, però que també pot ser tendra, lleugera i, fins i tot, divertida.

Por la tarde

16:35

Tot es mou

(220 min.)
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l'actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.
Entretenimiento Magacín
20:15

Està passant

Episodi 191 (45 min.)
Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l'actualitat del dia. L'espai també dóna veu a experts perquè exposin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.
Entretenimiento Humor

Por la noche

21:00

Telenotícies vespre

(65 min.)
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
Información Informativo
22:05

Polònia

Episodi 38 (40 min.)
Toni Soler encapçala l'equip d'actors i guionistes que cada setmana interpreten en clau d'humor els principals ítems de l'actualitat política catalana i espanyola. L'èxit del programa va donar lloc a un 'spin off' centrat en el món de l'esport, ''Crackòvia''.
Entretenimiento Humor
22:45

Alguna pregunta més?

Episodi 40 (40 min.)
Espai satíric que fa un repàs en clau d'humor a l'actualitat política i al panorama televisiu català, espanyol i internacional. El programa és una creació dels responsables del programa que s'emetia amb el mateix nom a Catalunya Ràdio.
Entretenimiento Humor
23:25

Pep

Encara no som un inútil (45 min.)
En Pep ha pres la decisió d'anar a viure tots a casa d'en Josep perquè no es refia d'en Toni, però la Laura no ho duu gens bé. En Josep no entén què hi fan tots a casa seva, i comença a confondre's i pensar que encara són nens. La Neus fa feina a la farmàcia i en Pep descobreix que tenen alguna cosa en comú, a més a més de la feina.La Joana Maria està inquieta per una qüestió mèdica, però no s'atreveix a anar a la consulta de l'Elena, mentre la doctora intenta ser pacient amb un veí hipocondríac. Per altra banda, en Pasqual es troba amb totes les dificultats que té ser pare i batlle les 24 hores del dia.
Series Drama