TV3

Programación TV3

Hoy lunes, 4 de julio
06:00

Notícies 3/24

(150 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
08:30

Els matins

(150 min.)
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Lídia Heredia. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.
11:00

Planta baixa

(175 min.)
El periodista Ricard Ustrell presenta aquest magazín d'actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d'un pis de planta baixa.
13:55

Telenotícies comarques

(35 min.)
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.
14:30

Telenotícies migdia

(70 min.)
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:40

Cuines

(15 min.)
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.
15:55

Cuines

(25 min.)
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.
16:20

Com si fos ahir

Episodi 195 (35 min.)
Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d'un d'ells. L'època de l'institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.Nova aposta de TV3 per la sobretaula, després del final de ''La Riera'', que es va emetre durant vuit temporades. ''Com si fos ahir'' transcorre a Barcelona i els protagonistes viuen repartits per tota la geografia de la ciutat. La sèrie, protagonitzada per Marc Cartes (''Poblenou''), Aurea Márquez (''Laberint d’ombres''), Montse Germán (''Infidels'') i Eduard Farelo (''Oh Happy Day''), vol presentar una quotidianitat que de vegades pot ser crua, de vegades patètica, però que també pot ser tendra, lleugera i, fins i tot, divertida.
16:55

El paraíso de las señoras

Episodi 96 (50 min.)
Traïda pel seu xicot, Teresa se'n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l'obertura d'uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.
17:45

Tot es mou estiu

(125 min.)
Enguany, el programa ''Tot es mou'' també s'emet, en directe, durant l'estiu. La periodista i actriu Sara Loscos condueix aquesta edició.
19:50

Atrapa'm si pots estiu

Episodi 1 (70 min.)
Enguany, el programa ''Atrapa'm si pots'' també té lloc durant l'estiu. El presentador Llucià Ferrer condueix, també, aquesta edició. Ara és més fàcil que mai guanyar: a cada programa només s’elimina un concursant, i els participants només poden utilitzar un sol rebot.

Por la noche

21:00

Telenotícies vespre

(65 min.)
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
22:05

Merlí. Sapere aude

La cigonya (43 min.)
Després d'uns dies absent, Pol torna a classe. Està millor, es posa les piles amb els estudis i troba una nova feina en un local de nit. Per a alegria de Bolaño, la seva filla, Laura, i Víctor, discuteixen i la seva emancipació sembla més llunyana.
Series Drama
22:48

Merlí. Sapere aude

Cotxes intel·ligents (52 min.)
Biel dubta si acceptar o no l'ajuda de Pol per organitzar junts la lliga de debat. Bolaño està disposada a recuperar l'amistat perduda amb Montoliu. Oti se sent atreta per un company de classe. I Pol descobreix que Dino i ell no són tan diferents.
Series Drama
23:40

3 minuts

Ronda 2 - Chris Groves, Anna Flavià, Laia Castelló i Pau Roigé (35 min.)
Segona ronda del primer torneig ràpid de stand-up en català de TV3. És la ronda més internacional de totes, perquè un dels còmic és anglès, tot i que porta no sé quants anys aquí a Catalunya. Una ronda molt igualada que vol posar les coses molt difícils al jurat.
Entretenimiento Humor