TV3

Programación TV3

Hoy viernes, 23 de febrero
00:03

Més 324

(122 min.)
Espai de debat presentat per en Xavier Graset en què es confronten idees i punts de vista sobre els temes d'interès i l'actualitat. Catalunya, en particular, i el món, en general, estan vivint moments de gran transformació.
02:05

Notícies 3/24

(115 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
04:00

Rumba a l'estudi

(59 min.)
Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
04:59

Folc a l'estudi

(61 min.)
Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
06:00

Notícies 3/24

(120 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
08:00

Els matins

(150 min.)
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Ariadna Oltra. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.
10:30

Tot es mou

(200 min.)
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l'actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.
13:50

Telenotícies comarques

(40 min.)
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.
14:30

Telenotícies migdia

(70 min.)
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:40

Cuines

(35 min.)
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.

Por la tarde

16:15

Com si fos ahir (T7): Ep.110 Episodi 110

(35 min.)
Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d'un d'ells. L'època de l'institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.Nova aposta de TV3 per la sobretaula, després del final de ''La Riera'', que es va emetre durant vuit temporades. ''Com si fos ahir'' transcorre a Barcelona i els protagonistes viuen repartits per tota la geografia de la ciutat. La sèrie, protagonitzada per Marc Cartes (''Poblenou''), Aurea Márquez (''Laberint d’ombres''), Montse Germán (''Infidels'')...
16:50

El paraíso de las señoras (T5): Episodio 39

(45 min.)
Traïda pel seu xicot, Teresa se'n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l'obertura d'uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.
17:35

Planta baixa

(95 min.)
La periodista Agnès Marquès presenta aquest magazín d'actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d'un pis de planta baixa.
19:10

Atrapa'm si pots: Episodi 105

(65 min.)
Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.
Entretenimiento
20:15

Està passant: Episodi 114

(45 min.)
Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l'actualitat del dia. L'espai també dóna veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.
Entretenimiento

Por la noche

21:00

Telenotícies vespre

(60 min.)
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
Informativo
22:00

Connectats: Imitar la natura per canviar el món

(5 min.)
Entretenimiento
22:05

Eufòria: Eufòria: coneixem tots els concursants

(70 min.)
Qui ocuparà les darreres places de la tercera temporada d'Eufòria? Al capítol anterior vam conèixer els primers 6 concursants però encara queden 10 places per assignar i 16 finalistes que encara esperen per cantar davant el jurat.
Entretenimiento
23:15

Foto de família

(95 min.)
Gabrielle, Elsa i Mao són germans però no es veuen mai. Els seus pares, separats, mai han fet res per a estar units. No obstant això, amb motiu de l'enterrament del seu avi tornen a reunir-se.La ficció està dirigida per Cécilia Rouaud (''Je em suis fait tout petit'') que després de més de sis anys d'absència en la gran pantalla torna amb aquesta cinta que uneix el gènere de la comèdia i el drama.La cinta compta amb un elenc de figures del cinema francès com són Pierre Deladonchamps (''Vivir deprisa'', ''Amar Despacio''), Jean-Pierre Bacri (''Llenos de vida'') i Chantal Lauby (''La jaula dorada...
Cine