TV3

Programación TV3

Hoy sábado, 22 de enero

De madrugada

06:00

Notícies 3/24

(415 min.)
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
Información Informativo

Al mediodía

12:55

Batalla monumental

Cervera-Montblanc (50 min.)
Concurs on els nostres presentadors posaran en joc dos monuments del país. Els coneixerem fins al màxim detall, demanarem defensar-los a les seves poblacions, buscarem ajuda per promocionar-los i, sobretot, viurem una batalla on només un monument pot guanyar.
Entretenimiento Concurso
13:45

Zona Zàping

(45 min.)
Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.
Deportes Programa
14:30

Telenotícies migdia

(70 min.)
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
Información Informativo
15:40

Ja pots matar la núvia

(100 min.)
El Mark proposa a la Nicole de casar-se. Ella accepta molt contenta i comencen a fer plans pel casament. La germanastra del Mark s'ofereix a ajudar la Nicole a fer els preparatius.
Cine Suspense

Por la tarde

17:20

Segrestades

(100 min.)
La Michelle és una directora de banc que viu amb la seva filla. Una nit, tres homes emmascarats entren a casa seva amb molta violència i les retenen a totes dues en contra de la seva voluntat.
Telefilme Drama
19:00

Programa per determinar

(60 min.)
Programa per determinar.
Entretenimiento Otros
20:00

Atrapa'm si pots

Episodi 28 (60 min.)
Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.
Entretenimiento Concurso

Por la noche

21:00

Telenotícies vespre

(65 min.)
Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.
Información Informativo
22:05

Preguntes freqüents

Episodi 19 (205 min.)
Espai polític que analitza els temes d'actualitat. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es planteja l'audiència, el programa busca les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.
Información Política